Over mij en Stampin'Up!

  Hallo Allemaal,
                                                                                                                    
                                                                                      je profielfoto


Sinds mei 2013 ben ik demonstrator geworden van het merk Stampin’Up! .

Ik ben moeder van 3 kinderen en ik run samen met mijn man een melkveehouderijbedrijf in Zeeland.

Al heel mijn leven  ben ik graag creatief bezig en wil dat nu overbrengen aan anderen via demonstraties en workshops met deze mooie producten.

Stampin’Up! is een Amerikaans bedrijf dat al 25 jaar lang mooie stempelsets levert.

Hiernaast leveren ze ook stempelinkt, papier, designpapier, allerlei soorten lijm, ponsen, snijmallen voor o.a. de Big shot, lint, kant, knoopjes en ga zomaar door.  Alles wat een kaartenmaakster, 'doosjesvouwer', laten we zeggen:

knutselaar, nodig heeft!

 De producten zijn  op elkaar afgestemd, de kleuren van alle materialen komen telkens overeen. Dat betekend dat het maken van een project erg eenvoudig is. Er is op gemakkelijke wijze een leuk resultaat te behalen!

De producten zijn niet in de winkel te koop, alleen via een demonstrator, zoals ik. Daardoor zijn de producten toch net iets specialer en aparter dan zo uit de winkel. Ook zijn ze van hoge kwaliteit en erg fijn om mee te werken.

Om u kennis te laten maken met deze mooie spulletjes, geef ik workshops bij mij thuis.(zie ook 'workshopruimte' en 'workshops').

Ik heb plek voor 8 personen per workshop. Tijdens een workshop gaan we iets leuks maken en geef ik uitleg over de producten en technieken. Er kan altijd wat besteld worden (ik heb geen voorraad), maar dat is geen verplichting.

Ook geef ik kinderworkshops en kinderfeestjes. Vraag gerust naar de mogelijkheden of kijk even naar dat tabje.

Ik hoop dat ik mijn enthousiasme over deze producten naar u over kan brengen en dat u net zoveel plezier aan stempelen mag beleven als ik! 

Creatieve groetjes,

Ingrid Oudijk
 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten