donderdag 18 juli 2013

Mijn eerste workshops komen eraan!

Vandaag is de verlichting in mijn workshop ruimte aangelegd. Dus alles is klaar voor de creatieve workshops!

De eerste zijn gepland op:

Donderdagavond 1 en 22 augustus.

Op 1 augustus maken we een lief klein doosje van 11x6,5 cm. In dit doosje komen dan 3 labeltjes die we met stempels versieren. Je kunt deze later gebruiken om aan een cadeautje te hangen, op een kaart te plakken of om iets anders te versieren. Ook leuk om het hele doosje met inhoud cadeau te doen aan iemand! Kosten 7,50 euro.


 
 

Donderdag 22 augustus gaan we een kaarten-set maken met de hele grote, mooie stempel 'Swallowtail'. Een prachtig gedetailleerde. Het worden 3 kaarten met daarbij behorende enveloppen. Kosten 7,50 euro.


 
 
Het begint om 20.00 uur en duurt tot ongeveer 22.00 uur.
Locatie Rilland - Zeeland
U kunt zich opgeven via de mail. Voor verdere informatie zie tab 'workshops'.
 
 
 
Beide workshops zijn goed te volgen voor mensen die (nog) niet zo veel ervaring hebben met stempelen, voor degene die meer willen weten over het merk Stampin'Up! en voor personen die gewoon een gezellige, creatieve avond willen!
Het is mogelijk om op deze avonden de catalogus door te bladeren en eventueel een bestelling te plaatsen, maar dat staat vrij.
 
 
Ik wil graag één of twee keer per maand een workshop gaan geven.
Als er vraag naar is, wil ik dat ook in de ochtend doen. Heeft u interesse en wilt u op de hoogte gehouden worden, stuur me dan even een mailtje, dan zet ik u op de maillijst. 
 
 
 
Ik hoop u te mogen ontvangen en het plezier van 'stempelen' op u over te kunnen brengen! 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten